' Gözya$Larını SiLéßiLécéin Ték Yér ELinin Térsi. Akmasın Gözya$Ların. IsLanmasın N GözLérin N Dé ELinin Térsi...
CahiL DéiLim Ama Séwméi ßiLméi$Léяim Faя... YanLı$ DéiLim Ama SapkınLıkLaяım Faя... ßazén ßo$ Konu$uяum Ama GücLü CümLéLéяim Faя... $aяkı DéiLim Ama EzqiLéяim Faя... Pi$man DéiLim Ama HatıяLamaı UnuddukLarım Faя... MéqaLomAn DéiLim Ama ßüyüLéici 1 ßén Faя... ArtiSt Hic DéiLim Ama "MuhTé$ém OLmaK" KanıMda Faя..! x)
вυ αℓєм∂є şєкℓi вєη уαραя вєη ѕiℓєяiм σуυηα вєη вαşℓαя вєη вiтiяiяiм işiηє gєℓмєzє gαмє σνєяя güzєℓiмм.. Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM! Gİtmem gerek bu şehirden... dayanamıyorum nefes alamıyorum ARTIKKKK..
HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi yaN SaNayi DeğiL oRjiNaL ßiR a$K aRıyoRuM ! ! !
vaRLıqım hiSsediLmeyé biLir aMa yOkLuqumM kOyaR...
Bööööö! MudsuzLuq Bna Hiç yaqışmıoR..
..!Bn öqRenci hayad sınaw kaqıDı
sen qeÇtin yine ben sınıfta kaldım;ßir tüRLü yanına uLa$amadım.Sevda sınavınDa teşeqqüR aLdım;İhanet dersine çaLışamadım
Herkes Aynıyqen ßn FarqLıyDm...$imDi Herqes Farq Peshinde Bn yiné aynıyım...
"..sana ben kendimi ödünç vermedim ki.."
a-ş-k. Kimisi için cümle sonuna konulan ,öldürmeyen ama sol yanını felç bırakan bir nokta kimisi içinse yeni bir cümleye başlamak için verilen müsaade.
Seni Seviyorum Ve Bir Ömür Yaşatacağım Sevgini...!
Ey Hayalim! Bilirim,Dirilmek İçindir Ölümüm...
KâßuLLéñd!m §é§!z q!d!§Lér!n! ..
Aşk kaçmaktan çok kovalamak, Görmekten çok özlemek, Gitmekten çok beklemek, Dokunmaktan çok düşünmektir. Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.
ñ£ IcIñ yæ$ædIgImI bILmIyørSam b1r HIC IcIñ ÖLÜrüm ..!
öLüm Çaresiz KaLip ÇigLikLar Atti Arkamizdan ..
Ayrılığın hakkını ver...Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı.Kalmayı beceremedin.Bari gitmeyi öğren...
Ecel Olsun Bana Sen'den Başkası..
Ben ceketimi kaybetmişim,sen düğme arıyorsun
yüReqimi hackLedn..
demet mübtelası